Berichten zoeken

De leukste kleding vinden van Yuki Kidswear

Er zijn zoveel verschillende merken kinderkleding dat het soms moeilijk te oriënteren is. Wanneer je op zoek bent naar zachte, comfortabele maar ook duurzame kleding, dan vind je de leukste kleding bij Yuki Kidswear. We gaan je er alles over vertellen!

Yuki Kidswear

Yuki Kidswear is een kledinglijn voor kinderen die is opgezet door een moeder van 2 kinderen. Ze was altijd op zoek naar leuke breigoed merken waarvan de kleding zacht, comfortabel, minimalistisch en ook duurzaam was. Hier kon ze maar enkele merken van vinden en deze kleding werd meestal in Azië gemaakt.

Ook kwam ze er tijdens haar zoektocht al achter dat het vaak niet haar kleuren waren die ze wilde. Daarom besloot ze om het zelf te ontwerpen. Haar missie is om de beste biologische gebreide truien te maken voor haar kinderen. Naast dat het duurzaam ontworpen is, stond er natuurlijk ook hoog in het vaandel dat de kinderen er oneindig in moeten kunnen spelen.

Wat betekent de naam Yuki Kidswear?

Yuki betekent geluk in het Japans. Dit is dan ook waar ze voor staat en wat ze wil bereiken, kinderen gelukkig maken. Ze streeft ernaar om perfecte gebreide truien te maken, zonder al te veel poespas. De truien worden zo ontworpen dat kinderen er moeiteloos in kunnen spelen en ontdekken. En dat allemaal met het duurzaam maken in het achterhoofd.

De leukste kleding

Yuki Kidswear bestaat dus uit gebreide kleding voor kinderen. De collectie bestaat voornamelijk uit minimalistische en grof gebreide truien en dit allemaal in aarde kleuren. De gehele collectie is geïnspireerd door de seizoenen van de natuur, Scandinavisch design en de Japanse eenvoud. Hierdoor zijn het tijdloze kledingontwerpen geworden, die zeker zeer lang mee zullen gaan. Omdat het hoogwaardige en duurzame kleding is, kan het verschillende generaties meegaan en kan het doorgegeven worden in je omgeving.

Alles is gemaakt van natuurlijke materialen en het zachtste 100% biologisch katoen. De kleding wordt gemaakt door een klein familiebedrijf in Portugal. Alles heeft degelijk en rustige kleuren en heeft de perfect pasvorm. Het is dus echt ontworpen en gemaakt met heel veel liefde en gericht op het feit dat kinderen er eindeloos in zouden moeten kunnen spelen. Dit is dan ook waarom de kleding van Yuki Kidswear zo fijn is. Het is mooie en duurzame kleding, waar kinderen eindeloos in kunnen spelen. Het blijft dan ook mooi na het wassen en kan generaties lang mee.

Tip: Kloffiesenkoffies.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *